terug naar overzicht

Zoveel meer dan omgevingsadvies alleen

Voldoen aan de gewestelijke milieu- en stedenbouwkundige wetgeving en ook alle federale regels inzake veiligheid en preventie in acht nemen: het is tegenwoordig een hele klus voor ondernemingen. Net daarom doen ze graag en regelmatig beroep op de diensten van omgevingsadviesbureau Wiels uit Zwevegem.

We zijn in 1992 gestart met milieuadvies, maar hebben onze dienstverlening inmiddels ook uitgebreid naar veiligheid en preventie, ruimtelijke ordening en stedenbouw”, legt zaakvoerder Danny Wiels uit. “Met een team van dertig mensen volgen we de wetgeving op en zijn we voortdurend in bedrijven aanwezig, waardoor we veel ervaring met verschillende situaties hebben. Bovendien hebben we contact met overheden, die we dankzij onze ervaring ‘on the field’ op de hoogte kunnen houden van reële knelpunten en bijstaan bij opmaak van wetsontwerpen. Dat maakt dat we veel competenties en knowhow in huis hebben.”

Wiels is door de jaren heen voor veel bedrijven uitgegroeid tot een echte vertrouwenspartner die ook implementatietrajecten begeleidt en zowel operationeel als op beleidsmatig vlak voortdurend meedenkt. “Onze klanten rekenen erop dat wij helpen bij het doen slagen van hun projecten. Dat kan alleen als je de markt door en door kent en over een wijdvertakt netwerk van partners beschikt. We zetten in op duurzame relaties en zijn trots dat meer dan 85% van onze klanten al zeer lang met ons samenwerken.”