Stedenbouw Vlaanderen

Krijgt u graag meer informatie over stedenbouw in Vlaanderen? Dan vertelt Wiels uit Zwevegem u hier graag meer over. Als u bijvoorbeeld plannen heeft om uit te breiden, dan zetten onze professionals hun expertise graag voor u in om uw plannen te doen slagen. Laat ons dus zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Veiligheid
Overleg

Wij hebben ruime kennis van stedenbouw in Vlaanderen

Als het aankomt op stedenbouw in Vlaanderen, zijn er enkele regels die u in acht moet nemen. U mag niet zomaar ergens beginnen bouwen zonder stedenbouwkundige vergunning. Zo heeft u bijvoorbeeld een vergunning nodig als u bijvoorbeeld wilt (ver)bouwen of als u grond wilt gebruiken voor het plaatsen van vaste inrichtingen. Als u dus ontwikkelingen wilt doorvoeren voor bestaande of nieuw in te richten bebouwde gebieden, inclusief de openbare ruimte, dan helpen wij u graag met onze kennis van stedenbouw in Vlaanderen. Tevens schakelt u ons in als u uw noodplan wilt actualiseren of als u hulp nodig heeft bij voorbereidingen voor de milieu-inspectie.

Vraag ons om meer informatie over stedenbouw

Heeft u vragen voor ons omtrent stedenbouw in Vlaanderen of krijgt u hier graag meer informatie over? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Wiels uit Zwevegem U bereikt ons door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of door een e-mail te sturen naar info@wiels.be. Wij geven u graag meer informatie en vertellen u meteen ook meer over onze andere diensten.

Contactformulier

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.