Opstellen en begeleiden RUP

Bent u op zoek naar een adviesbureau dat u helpt bij het bekijken van het bestemmingsplan? Op vlak van ruimtelijke ordening is dit beleidsdocument belangrijk voor u wanneer u bijvoorbeeld een nieuw perceel koopt of begint aan een bouwproject. Een bestemmingsplan geeft namelijk aan tot welke categorie een bepaald perceel hoort. Denk daarbij aan bos, economie of landbouw. Per categorie gelden andere voorwaarden en om ervoor te zorgen dat u deze respecteert, staan wij als adviesbureau klaar om de legale verplichtingen van het bestemmingsplan samen met u te overlopen.

Hét adviesbureau dat u informeert over het bestemmingsplan

Bestemmingsplannen zijn een dynamisch gegeven en worden nu en dan door de overheid aangepast. De experts van ons adviesbureau volgen dit voor u op en screenen de wijzigingen omtrent het bestemmingsplan op relevantie voor uw activiteit. Bij impact op uw terreinen, kunnen wij uw belangen verdedigen en in dialoog gaan met de plannende overheid. Ook kan ook bij ons terecht indien u zelf een bestemmingswijziging wil initiëren.

Daarnaast beschikken wij ook over een breed aanbod aan diverse andere diensten. Wanneer u zich afvraagt wanneer u nu precies een bouwvergunning/omgevingsvergunning nodig heeft of een milieu inspectie behoeft, kunt u eveneens bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wenst u een bestemmingswijziging te bekomen of meer info te verkrijgen over uw perceel?  Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar info@wiels.be.