Noodplan

Een noodplan opstellen is bijzonder belangrijk om de veiligheid van iedereen in uw bedrijf te waarborgen. Om dit op een wettelijke en deskundige manier te doen, schakelt u het liefst een gespecialiseerde onderneming in. Bij Wiels te Zwevegem beschikken wij over de kennis en middelen om een noodplan op te stellen dat alle risico’s in kaart brengt en iedereen in veiligheid brengt. Deze noodprocedure moet uiteraard ook geoefend worden, zodat alle aanwezigen weten wat ze moeten doen in geval van bijvoorbeeld een brand.

Team rond de tafel
Team bespreking

Een correct en deskundig opgesteld noodplan

Bij een noodplan is het belangrijk om uitvoerig risicoanalyses uit te voeren waarbij we alle mogelijke scenario’s in kaart brengen. Samen met u zorgen wij ervoor dat alle noodprocedures in orde zijn en er in noodgevallen gepast gereageerd kan worden. Naast het opstellen van een noodplan kan het zinvol zijn om een veiligheidscultuur audit te laten uitvoeren of de veiligheidsprocedures te laten doorlichten. Onze adviseurs staan u graag bij.  

Laat ons helpen bij het opstellen van noodprocedures

Heeft uw onderneming nog geen noodplan opgesteld of is uw huidige noodprocedure dringend aan vervanging toe? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde medewerkers door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar + 32 (0)56 75 42 81.

Contacteer ons

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.