VIK

Een VIK of veiligheidsinformatiekaart is van groot belang voor de veiligheid van uw onderneming. Om een VIK te laten opstellen, is het belangrijk om allereerst de nodige risicoanalyses uit te voeren. Hier helpen de medewerkers van Wiels uit Zwevegem u graag bij. Zij beschikken over de nodige ervaring en expertise om deze risicoanalyses uit te voeren en brengen vervolgens de risico’s in kaart. Zo stellen zij werkinstructies op die ervoor zorgen dat alle processen op uw werken veilig verlopen op basis van VIK’s. De fiches kunnen ook als opleidingsdocument dienen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan direct contact op!

De VIK op maat van uw onderneming

Bij het opstellen van een VIK kijken we altijd naar de specifieke omstandigheden waarin uw onderneming functioneert. Zo kunnen wij de aanwezige risico’s zo nauwkeurig mogelijk inschatten en de optimale VIK opstellen. Daarnaast kunnen we bij Wiels in Zwevegem nog veel meer voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een interne audit met betrekking tot het welzijn op het werk of begeleiding bij de uitwerking van uw noodplan.

Neem contact met ons op

Zou u graag de veiligheid van de werkprocessen binnen uw onderneming waarborgen door middel van VIK’s? Of wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening? Schakel onze deskundige medewerkers dan in om dit voor u te verwezenlijken. Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of stuur een e-mail naar info@wiels.be.