Strategie en begeleiding

Wat

Er bestaat heel wat complexe wet-en regelgeving op het vlak van milieu. Hoe pakt u dit als bedrijf best aan? Wat zijn relevante bepalingen voor uw situatie ? Welke strategie hanteert u best op het vlak van milieu? Waar staat u als bedrijf?

Onze aanpak

Wij helpen u om een globaal beeld te vormen van het milieuluik en een gepaste strategie uit te werken. Welke zaken zitten goed en welke elementen moeten aangepakt worden? Afhankelijk van uw bedrijf en activiteit zijn andere normen en wetten van toepassing. We denken steeds mee met het bedrijf en de doelen die u voor ogen heeft. We helpen u ook om proactief zaken aan te pakken, rekening houdend met eventuele toekomstplannen.

Wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt bij de overheid en zijn in staat om verwachtingen en wensen concreet aan te pakken en een strategie uit te werken voor het komende jaar of de komende jaren. De wetgeving duwt ons meer en meer in de richting van een totaalpakket, waar heel wat milieudomeinen elkaar ontmoeten. Ook het luik ruimtelijke planning en veiligheid komt hierbij vaak aan bod. Het Wiels team kan de diverse brillen tegelijk opzetten en het totaalplaatje voor u uitwerken.

Onze consultants kunnen ook optreden als een verlengde van uw milieudienst. We werken nauw samen en bieden de nodige ondersteuning. In geval van tijdsgebrek of plots vertrek van een medewerker kunnen wij ad interim snel inspringen waar nodig.

Indien u dit wenst, kunnen wij een dashboard opstellen om in één oogopslag de stand van zaken op milieuvlak te zien. Wij hebben een specifieke monitoringtool uitgewerkt om op een snelle en efficiënte manier een overzicht te hebben.

Voor wie

  • U wenst uw milieustrategie uit te werken rekening houdend met korte en lange termijn plannen en doelstellingen
  • U wil weten waar u als bedrijf staat op vlak van milieu
  • U heeft specifieke veranderingsplannen

Laat ons helpen bij uw strategie en implementatie

Ons ervaren team staat u graag bij en kan u de nodige ondersteuning bieden bij de uitwerking van uw bedrijfsstrategie. Wenst u graag meer info of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar info@wiels.be.