Audit RO

Wat

De wetgeving verandert continu en wordt steeds complexer. Waar staat u als bedrijf? Bent u wel conform met de bekomen vergunningen en de meest recente wetgeving? Er vinden meer controles plaats door de overheid naar aanleiding van nieuwe omgevingsvergunningsaanvragen.

Werden alle gebouwen gebouwd conform het ingediende bouwplan ? Ook een parking, een verharding, een overkapping, een omheining of een containerpark moeten stedenbouwkundig vergund zijn.

We komen bij u langs, evalueren vergunningen en stedenbouwkundige voorschriften, brengen mogelijke knelpunten in kaart en en werken scenario's richting oplossing uit.

Onze aanpak

Op basis van uw doelstellingen en verwachtingen wordt een audit uitgewerkt. Tijdens de audit gaan we na of alle zaken vergund zijn en of er al dan niet regularisaties nodig zijn. In sommige gevallen is er geen vergunningsplicht. U ontvangt een verslag met praktische tools waarmee u aan de slag kan gaan en een concreet actieplan om de eventuele knelpunten aan te pakken.

Voor wie

  • U wil via een externe deskundige blik nagaan of u voldoet aan alle wettelijke voorwaarden?

Een audit op maat?

Ons ervaren team staat u graag bij en kan u de nodige ondersteuning bieden. Wenst u graag meer info of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar info@wiels.be.