Opstellen en begeleiden RUP

Bent u op zoek naar een adviesbureau dat u helpt bij het bekijken van het bestemmingsplan? Dan staat Wiels uit Zwevegem voor u klaar. Op vlak van ruimtelijke ordening is dit beleidsdocument belangrijk voor u wanneer u bijvoorbeeld een bestemmingswijziging wilt geven aan een nieuw perceel of wanneer u begint aan een bouwproject in Vlaanderen. Een bestemmingsplan geeft namelijk aan tot welke categorie een bepaald perceel hoort. Denk daarbij aan bos, economie of landbouw. Per categorie gelden andere voorwaarden en om ervoor te zorgen dat u deze respecteert, staan wij als adviesbureau klaar om de legale verplichtingen van het bestemmingsplan samen te overlopen.

Hét adviesbureau dat u informeert over het bestemmingsplan

Bestemmingsplannen zijn een dynamisch gegeven en worden nu en dan door de overheid aangepast. Het is dus belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de regels van bestemmingswijziging in Vlaanderen. De experts van ons adviesbureau volgen dit voor u op en screenen de wijzigingen omtrent het bestemmingsplan op relevantie voor uw activiteit. Bij impact op uw terreinen kunnen wij uw belangen verdedigen en in dialoog gaan met de plannende overheid. Ook kunt u bij ons terecht indien u zelf een bestemmingswijziging wil initiëren in Vlaanderen.

Daarnaast beschikken wij over een breed aanbod aan diverse andere diensten. Wanneer u zich afvraagt wanneer u nu precies een bouwvergunning/omgevingsvergunning nodig heeft of een milieu inspectie behoeft, kunt u eveneens bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wenst u een bestemmingswijziging te bekomen of meer informatie te verkrijgen over uw perceel in Vlaanderen? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van Wiels te Zwevegem door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of door een e-mail te sturen naar info@wiels.be.