Opleiding veiligheid

Wat

Veiligheid is een cruciaal gegeven op de werkvloer. Het is van belang dat alle werknemers goed op de hoogte zijn van de wetgeving en de geldende normen. Naast kennis is ook oefening in praktijk minstens even belangrijk. Kent iedereen zijn of haar taak in geval van nood of evacuatie? Een goed uitgewerkte en gekende procedure kan het verschil maken.

Onze aanpak

Wij beschikken over een brede waaier aan opleidingen die we u kunnen aanbieden zoals bv. opleiding over hiërarchische lijn, opleiding over het veilig gebruik van chemicaliën, oefening noodplan en uitvoering risicoanalyse. Onze experten voorzien steeds een opleiding op maat van uw bedrijf. Dit kan een algemene snelcursus preventie en veiligheid zijn maar ook een meer diepgaande opleiding over een bepaald topic. Ook de opmaak van toolboxen behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen u ook begeleiden bij de opleiding van uw intern auditteam in het kader van ISO certificatie.

Voor wie

  • U wenst de kennis van alle werknemers in praktijk te testen?
  • In het kader van ISO wenst u het intern auditteam verder op te leiden?
  • U wenst het veiligheidsgebeuren naar een hoger niveau tillen door de kennis van uw medewerkers te verhogen?

Een opleiding op maat?

Ons ervaren team staat u graag bij en kan u de nodige ondersteuning bieden. Wenst u graag meer info of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op door te bellen naar + 32 (0)56 75 42 81 of een e-mail te sturen naar info@wiels.be.