terug naar overzicht

WIELS blijft voor u klaarstaan 

Niemand had verwacht dat 2020 zo’n uitzonderlijk jaar zou worden. We worden als bedrijf en als ondernemer uitgedaagd om creatief te denken en onze dienstverlening aan te passen. Het samenhorigheidsgevoel is groot en de hoop om snel terug te keren naar de gekende gang van zaken nog groter.

Het WIELS team doet er alles aan om uw plannen in deze turbulente tijden te doen slagen, en haar uiterste best om u digitaal de vertrouwde service te blijven bieden.

Andere locatie, zelfde service

Wij blijven allen beschikbaar via telewerk en hebben toegang tot alle documenten en dossiers om uw project verder op te volgen.

Ook geplande meetings en bedrijfsbezoeken lopen verder.

Overleg met overheden en commissiezittingen

Overleg met overheden wordt geval per geval bekeken. Bij sommige diensten kunnen de meetings verder plaatsvinden, bij andere niet. Wij bekijken samen met u hoe we dit best organiseren.

Vaak verloopt een deel van de vergadering digitaal en kan een deel ter plaatse doorgaan. De eerste vergunningscommissies in West-Vlaanderen werden intussen succesvol via Teams georganiseerd.

In andere provincies was dit ook al het geval. Dit zal de komende tijd ook wel zo blijven.  

Vergunningsprocedures

Alle vergunningsprocedures lopen gewoon verder. Er zijn voorlopig geen uitzonderingen of wijzigingen wat betreft gekende deadlines en te respecteren termijnen.

Bedrijfsbezoeken, audits en rondgangen

Bedrijfsrondgangen, audits en bezoeken kunnen verder in alle veiligheid uitgevoerd worden om de continuïteit te garanderen. Onze medewerkers respecteren hierbij uiteraard de geldende hygiëne- en afstandsregels om uw en onze veiligheid te verzekeren. Wij dragen steeds een mondmasker en volgen de geldende bedrijfsinstructies.

Bereikbaarheid

Al onze medewerkers blijven bereikbaar via de gekende kanalen. Ook het secretariaat staat voor u klaar en helpt u met plezier verder vanuit hun home office.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft over lopende of nieuwe projecten.

We staan voor u klaar en helpen u waar nodig om deze periode samen zo goed mogelijk door te komen.

Stay Safe. Zorg goed voor uzelf en uw naasten.